OVER ONS

Hartelijk welkom bij STERN

 

Nieuwe auto's, occasions, onderhoud aan uw auto, onderdelen, accessoires en merchandising. STERN voert hoogstaande merken verspreid over 6 vestigingen: Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional, Abarth en Jeep. Alle vestigingen beschikken over een eigen autogarage met uitgebreide showroom en werkplaats waarbij de service optimaal is.
Daarnaast kunt u bij ons niet alleen terecht voor de nieuwste modellen, maar ook in occasions hebben wij een zeer gevarieerd aanbod. Deze tweedehands auto’s zijn allen gecheckt op onderhoud en conditie. In onze showrooms kunt u alle modellen bewonderen onder het genot van een kopje echte Italiaanse koffie. Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van informatie.

STERN kan u meerdere diensten aanbieden op het gebied van automobiliteit, zoals bijvoorbeeld voordelig vervangend vervoer, financieringen, autoleasing en schadeherstel. Met onze vestigingen in Amersfoort en Houten zijn wij altijd dichtbij!

 

Vind via onze website de auto die bij u past of vraag een offerte en een proefrit aan. En uiteraard bent u van harte welkom in onze vestigingen. Op de pagina Contact vindt u onze adressen, onze openingstijden en ook een plattegrond waarop onze vestigingen zijn aangegeven.

ONZE VESTIGINGEN